13.3.2014

long time no see

Heräsin talviunilta ja päätin tulla tekee postauksen. Monet bloggaajat pahoittelee ja pyytelee anteeks hiljaiseloaan mutta vitut minä mitään pahoittele, oma on blogini ja saan vaikka vuoden olla hiljaa jos siltä tuntuu:D


Ei mut tosissaan, elämässä on tapahtunut nyt yhtä sun toista joten blogi on vähän jäänyt alakynteen mun muitten asioitten kanssa. Taino ketä mää tässä huijaan, töitä mulla vaan on ollu ja uus oma kämppä jossa ei oo kunnon tietokonetta:D Tällä hetkellä sanoisin bloggauksen olevan elämässäni prioriteetti nro 536 mut eikähän se tästä kohoa jyrkkään nousuun. Btw kameran muistikortti on kadonnut, samaten mun kamerateline vai miksikä ihmiset niitä nyt kutsuu, joten myös sen takia kuvaaminen on vähän jäänyt ja näin ollen myös postailu. Lol hirveetä selittelyä.


Voisin kertoa kuulumisiani! Mulle kuuluu hyvää. Muutin tosiaan omaan kämppään 2kk sitten, en oo tainnu siitä täällä mainitakkaan. Yksin asuminen on mahtavaa, ties kuinka kauan siitä ehdin unelmoida ennen kun sain raahattua itteni kotoo pois. Pidän erityisesti siitä että aamulla saan herätä ihanaan hiljaisuuteen, laittaa jotain hyvää musiikkia soimaan ja keittää aamukahvit aivan kaikessa rauhassa. Himassa kun asui niin piti miettiä muitakin, tietenkin. Yksin asuessa asiat voi hoitaa juuri niin kun parhaaksi näkee, ja siitä pidän kovasti. Kaikki muutkin yksinasumisen pienet ilot höllii, kuten että voin hengata ilman rihmankiertämää kämpillä tai vaikka laulaa kaks tuntia putkeen ilman että joku sanoo että mun pitää pitää turpani kiinni:D Tai no en tiiä mitä mun naapurit on mieltä asiasta mut vielä ei oo tullu valituksia haha. Ja jos kerta mun alakerrassa asuva eukkokin saa soittaa jotain vitun kristillistä radiota kahelta yöllä etten saa nukuttua niin sitten kyllä saan minäkin hoilata.


Muuta huikeeta ton muuttamisen lisäks elämääni ei periaatteessa taida sit kuuluakkaan. Töitä, töitä, kavereita ja töitä. Siis kaikin puolin elämä rullaa mallikkaasti ja oon tosi onnellinen et ei siinä. Nyt pitäs kouluun hakea, mut jos totta puhutaan niin pelottavan vähän mulla on motivaatiota vaikka luulin et saisin tässä vuodessa sitä kerättyä. Lähinnä siihen opiskelijaelämään on paljonkin motivaatiota mutta itse opiskeluun ei niinkään. Mut ehkä se tästä!


En tiiä millon viimeks oon kirjottanu näin paljon yhteen postaukseen mutta ehkä tää kattaa ton mun monen kuukauden hiljaiselon :D (hitto inhoon tota sanaa) Mut joo, heti kun saan ostettuu uuden muistikortin ja kameratelineen niin uskon et alan postailla enemmän, koska tykkään kyl oikeesti laittaa tänne mun asukuvia ja sen sellasta! En kuitenkaan uskalla luvata nyt mitään et lähteekö tää postailu tästä vilkastumaan mut yritetään. Laitoin tähä postaukseen kuvia mun instagramista kun sinne oon elämääni aika paljon päivitelly. Mut eiköhän tää jaarittelu nyt riitä, palataan!

6 kommenttia:

 1. Jeij, ihana lukea sun kuulumisia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla!:) luulin et tyylii ketää ei kiinnosta haha

   Poista
 2. Hyvä Anna! Mukava et nautit yksin asumisesta, minä en niinkään hyh! Ja ei muutaku tervetuloa Espanjaan! Esim. kesäkuussa oon 2vk poijes ni tääl olis kämppä tyhjillää(; Ja toki saa tulla silloinki ku oon täälä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa höh! ja vautsi hei super siisti idis, laitan oikeesti harkintaan! joko nii et tuun sillo ku oot siel tai sit just tollo ku kämppä tyhjänä, jeejee:)

   Poista