18.5.2012

nasty gal

!! Tein noin viikko sitten ehkä maailman parhaimman nettikauppa löydön. Nimittäin kyseessä on...
... Nasty Gal. Harvalle ei varmaan sano mitään -tai en tiiä, ehkä sanookin, oon vaa eläny ite jossai kiven sisällä enkä oo kuullu moisesta- mutta kyseessä on todella inspiroiva ja aivan iiihania vaatteita myyvä sivusto. Oaaah, haluun kaikki vaatteet tuoltaaa.

Yllätyin selaillessani sivuston tarjontaa, nimittäin voisin käyttää valehtelematta lähes joka toista vaatetta mitä siellä myytiin. Harvoin törmää näin kivaan ja inspiroivaan sivustoon, jonka vaatteet olis kuin nakutettu mun tyylille. Varmaan toinen on sit Urban Outfitters, mikä on mun mielestä samalla viivalla tän kaa.

Sivustolla myytävät vaatteet ovat mm. boheemeja, hippityylisiä, rokahtavia, etnisiä, rentoja, trendikkäitä, erikoisia ja kaikkea siltä väliltä. Just sellasia mistä tykkään. Tässä "muutama" kuva edellä mainitun tyylisistä vaatteista. Nämä kaikki sivuilla siis myynnissä.


Oaah, kuola vaan valuu ku kattoo noita ja muita sivun vaatteita. Huomasin myös, että vaatteissa näkyi toistuvasti vähän erikoisempia leikkauksia. Ite oon syttyny just sille, että vaate on muuten yksinkertainen, mutta siinä on jokin erikoinen yksityiskohta, esim. paljas selkä tai kyljet:


Joka vaatteen selostuksen kohdalla ominaisuuksien lisäksi lukee, minkä kanssa yhdistettynä se näyttää hyvälle, esim. "Looks cute paired with your fave cutoffs and boots", mikä on musta jotenkin tosi kivaa. Tykkään myös siitä, että sivuilla mallilla ei ole pelkkä se yksi myytävä vaate päällä, vaan vaatetta ympäröi muut vaatteet ja asusteet kenkiä ja sormuksia myöten ja malli on stailattu asun mukaisesti. Se jos jokin tekee sivustosta niin inspiroivan. (montakohan kertaa aattelin viel toistaa ton sanan)


Nyt kun oon ylistäny tän sivuston pilviin, niin jos jotain negatiivista pitäs sanoo, niin ehkä välillä noi hinnat kirpasee. Mut noi vaatteet musta on sen verran hienoja, että kyllä niistä voi vähä normaalia enemmä pyytää! Ehkä viel joskus tilaan tuolta jotain (toivon mukaan Suomeen siis voi tilata tuolta?!), sitä ennen vaan ihastelen sivuston tarjontaa ja inspiroidun.

ps. 2 viikkoa ja loma!!

4 kommenttia:

 1. Aaaaaa ihaniaaa vaaatteita, jos mulla olis miljoonia niin ostaisin kaikki vaatteet tuolta!! ;D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - NIIMPÄÄ!! vois voittaa lotossa

  VastaaPoista
 3. olen tuntenut kyseisen nettikaupan pitkään. Aivan mahtabia, persoonallisia vaatteita. Eniten rakastuin nettikaupan kenkävalikoimaan! :)

  oikein hyvää kesää sulla :)

  xx

  VastaaPoista
 4. Heidi - aijaa! no niin on!=) oho pitää käyä tsekkaa neki. samoin=)

  VastaaPoista