4.4.2012

Edinburgh -ostoksetKyllähän sitä tuli taas osteltua. Sinäänsä aika jännä, nyt kun tätä ostossaldoa kattoo (tästä puuttuu kyl joitai yksilöitä) niin jotkut noist vaatteista ei ees pahemmi oo mun tyylisiä:D Näköjään vähä eri mielin ostin tuol vaatteita ku yleensä. Mut ihan tyytyväinen oon ostoksiin.

Erityisesti tykästyin tuohon hapsutoppiin, jonka löysin yhdestä aivan ihanasta vaatekaupasta, mitä ei harmikseni Suomesta löydy. Muita lemppareita on noi eläinpaidat. Tykkään hirveesti kaikista paidoista joissa on joku karjuva villieläin:D Outoa. Lisäksi toi maksimekko on ihana laittaa sit kesällä rannalle, ah. Ja onhan tuol paljo muitaki kivoja juttuja.

Noi kiiltävät korkkarit ostin bilemielessä. Ehkä ne eksyy joskus jalkaani joihinkin juhliin, muuten kyl aivan turhan juhlavat, eli ei missään nimessä arkikäyttöön:D Ja mitä noihin toisiin korkkareihin tulee.. tais olla vähä hutiostos, heh. Kävelin niillä vähän aikaa kotona ja nilkan luu (vai rusto, en tiiä?) alko naksumaan joka askeleella. Se oli selvästikkin joku avunhuuto mun nilkalta. Siin vaihees tein sit johtopäätöksen et näillä kengillä ei kävellä, näillä korkeintaan seistään paikallaan. Ja onhan noi nyt aiva saatanan korkeet, kuka noilla muka voi elää:D Onneks oli halvat, nii ei menny paljoo rahaa hukkaan. Hyllyn vieressä ois kyl silti pitäny lukee jtn "voit kävellä näillä kengillä minuutin päivässä", nii en ois minäkää niitä erehtyny ostamaan (blondi, minkäs teet)

Suurinosa vaatteista tuli ostettua Primarkista. Tosi halpa vaateketju -painotan sanaa halpa- mis myydään just perus H&M ja gina tricot tyylisii perusvaatteita aivan naurettavilla hinnoilla. Varmasti moni tietää kyseisen liikkeen jos käyny esim. Espanjassa tai Briteissä. Muuten Skotlannin vaatekaupat oli hintatasoltaan aikalailla samoilla linjoilla kuin Suomessa. Eli verraten esim. halpaan New Yorkiin, ei Skotlannissa ollut mitenkään huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Kivoja vaatekauppoja kuitenkin löytyi ja olihan siellä seassa muutama ihana vintageliikekin :) Harmi vaan en ostanut kummastakaan mitään, vintagevaatteet sen verran kalliita.

Seuraavas postaukses kerron yleisesti Edinburgista ja meijän matkasta!

4 kommenttia:

 1. hei pakko kysyä, miten oot saanut blogiisi tuon rauhanmerkin bloggertunnuksen sijasta? mäkin haluun jonkun muun kuin ruman B:n :-D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - asetukset -> ulkonäkö -> favicon <- tuuuolta noin voit vaihtaa:)

  VastaaPoista
 3. missä päin toi primarki oli? tai et löytyykö iha helposti sit ku sie vähän edes takas tallustelee vai onks jossain piilossa? entä onks muita kauppoi joita suosittelisit? nimim. viikon päästä edinburghii :D

  VastaaPoista
 4. Netta - ihan keskustas, siinä ison pääkadun varrella, mis top shopit sun muut (kylläkin ihan toises pääs). eli ei piilossa:) suosittelen siis top shoppii myös jos rahaa on käytettävissä paljon. lisäksi top shopin periaattees vastapäätä on ostari (vähä niinku maan alla) jossa on kivoja kauppoja! kivoja vintageliikkeitä on sillan toisellapuolella ylöspäin kaarevalla kadulla (tiiät mistä sillasta puhun ku meet siihe keskustaa top shopin läheisyyteen)

  VastaaPoista