9.3.2012

asiaa poikien pukeutumisesta

kuva taas vähän ohi aiheen ha

Heipä hei pitkästä aikaa! Meitsiltä puuttuu siis kamera, jonka vuoksi en oo pahemmi postaillu. Piti nyt keksiä siis jotain sellasta postailtavaa, etten siihen kameraa tarvi.

Yks poikakamu ehdotti joskus ajat sitte et voisin postata siitä mite poikien pitäs pukeutuu, ku blogini on aika tyttöjen pukeutumiseen painottuva. En oo kuitenkaa ikinä saanu aikaseks tehtyä kyseistä postausta, until now! Nimittäin postaus poikien pukeutumisesta tulee tässä nyt right now hyvät naiset ja varsinkin herrat.

En siis tule kertomaan sitä miten teidän poikien pitäisi pukeutua vaan oikeastaan kerron mikä mun mielestä näyttää hyvältä pojan päällä ja miten mun mielestä pojan kannattas pukeutuu. Jokainenhan saa ilmaista itseään miten itse haluaa ja pukeutuminen on jokaisen oma asia. Tässä postauksessa siis kerron vain, että mikä miellyttää mun silmää ja minkä tyyliset pojat iskee muhun vaatteitten suhteen. Mutta, löpinät sikseen!


Eka laitan tähän vähä erilaisii tyylejä et mitkä on musta jees

boheemi, rento

Niinkuin tyttöjen, myös poikien pukeutumisessa pidän yhtä lailla maanläheisisyydestä, huolettomuudesta, rähjäisyydestä ja tyylikkyydestä. Boheemi, rento tyyli, jossa ei oo niin justiisa vaikka housuissa ois reikä tai pari tai kengän nauhat on auki. Maanläheiset värit ja nahkaa, farkkupaidat, löysät neuleet, maiharit, isot pipot, kuluneet farkut ym. sisältyy muun muassa tähän tyyliin. Myös erilaiset ranne- tai miks ei myös kaulakorut on plussaa. Sanoisin, että yksinkertaisuus on tän tyylin vastakohta. Myös mun miestyyli-ikoni Johnny Depp vois kuuluu tähän tyylisuuntaa.

 
bändipoika


Kun selaisin mun netistä löytämiä asukuvia, oli vaikee luokitella mitkä niistä kuvista kuuluu tähän rokahtavaan tyyliin, jossa on myös ripaus vaikutteita grungesta. Kuitenki pääpiirteittäin bändipaidat, farkkutakit, pillifarkut, conssit, ruutupaidat, pipot, vanssit jne. kuuluu olennaisesti tähän. Aloin miettii et sinääsä tää tyyli on aika lähellä hipster tyyliä, mutta toisaalta taas ei. Oon näitten käsitteiden kaa kyl iha hukas muutenkin, eli antaa kuvien nyt suurimmaksi osaksi vaan puhua puolestaan.

sk8

Oon pienestä pitäen rakastanut sitä miten skeittarit pukeutuu ja muutenkin skeittarit on ollu mun mieltymys niin kauan ku muistan... Sinäänsä ehkä tyhmää yleistää et "skeittarit" koska kyllähän nekin pukeutuu laidasta laitaan, mut on niitten pukeutumisessa sellane selvä linja. En ala luettelee tähä sen kummemmin mtn skeittityylin perusteita, kyllä kaikki varmaan omassa pääkopassaan tietää miltä ne näyttää ruutupaitoineen ja lautoineen. 

hipster

Hipster -mitä se loppujen lopuks ees tarkottaa? Oon monilta yrittäny asiasta kysyä, mut sellasta selvää kuvausta hipstereistä en oo ikinä kuitenkaa saanut. Käsite on vähä jääny hämärän peittoon, eli jos jollakin on oikeesti käsitys siitä mitä se tarkottaa, kertokaa kiitos mullekki viimestään NYT pliis.

Kuitenkin minulla on niistä jonkinlainen käsitys. Stereotypiahan on se, että ne käyttää isoja aurinkolaseja, joista on rikottu linssit pois ja sitte niillä on jäätävät venytykset sun muuta. Mutta, kun googletin hakusanalla "hipster" sekä laitoin we<3it sivulle "hipster" nii erilaisia asuja tuli laidasta laitaan. En uskalla nyt sen enempää kuvailla tätä tyyliä, mut ite ainaki suurimmaks osaks dikkasin netistä löytyvien kuvien perusteella tätä tyyliä (lukuun ottamatta niitä äijiä joilla oli valtavat venytykset, koko kroppa tatuoitu, lävistyksiä, isot silmälasit ymym). Noi kuvat nyt edustaa sitä kultaista keskitietä minkä käsityksen näistä hipstereistä sain.

No, anyway, oli se sitten hipster tai twister, niin nää yllä olevat asut näyttää mun silmään aika kivoille ja luulisin, että kyl nää nyt aika läheltä menee sitä hipster käsitettä? Sanokaa jos olen aivan väärässä.


Laitan nyt seuraavaks erilaisia vaatekappaleita, mitä pojan vaatekaapista kantsis musta ehkä löytyä

farkkupaidat, -takit


Oon positiivisesti yllättynyt, että nykyään näitä näkee poikien päällä jo vähä enemmän. Way to go!

 

collegepaidat

Nää on söpöjä, toimii.

villapaidat, -neuleet

Voi kuinka suloista se onkaan kun pojalla on päällä villapaita. Ihan kyynel tirahtaa silmään, haha ei ny iha. Mut joo, neuleet ja muut lämpimät paidat kuvioiden kera on minusta oikein hyvä valinta päälle.

ruutupaidat, -flanut

Jokaisen tyylikkään tai vähemmän tyylikkään pojan pelastaja. Ajaton ja oli sitten väri lähes mikä tahansa, niin aina näyttää hyvälle (ok, on myös poikkeuksia). Ja ah, ne carlingsin ja beyondin ruutupaitavalikoimat =heaven. Mut joo, mitä tähän nyt enää sanomaan. Ruutupaita -voi kuinka vastustamaton asia.

valkoiset t-paidat


Hoi, sinä tyylitön ja pukeutumisen suhteen hukassa oleva miespuolinen henkilö! Jos et tiedä mitä laittaa päälle, minä kerron. Valkoinen t-paita ja denimin väriset farkut -niin yksinkertaista, mutta niin hyvännäköistä. I can tell u, pelkkä valkonen t-paita näyttää musta vaa niin pirun hyvälle pojan päällä. Easy, basic, simple.

topit
Joillakin pojilla (huom, ei kaikilla. Tunne kroppasi ja tiedä mikä sun päällä näyttää hyvältä. Älä pukeudu vaatteeseen jos se ei imartele sua. Ihan vain vinkkinä, joskus törmää surullisiin tapauksiin..) topit näyttää kans hyviltä. Kattokaa nyt tota keskimmäistäkin, ei helevetti.. Se on vaa harmi, että jos joku poika Suomessa uskaltautuu tosissaa laittaa tämmösen päälle, nii ei mee ku tovi nii joku on jo huutelemassa homoks. Kertoo jotain meijä maan junttimaisesta pukeutumiskulttuurista, perkele.


housut

Kyllä, housut on hyvä omistaa:DD Mut joo. Mulle se on sinääsä se ja sama mitä pojalla on jalassa, kunhan sen jalasta ei jumala varjele löydy
a) armeijan maastokuvio housuja, tai muita kuviollisia housuja
b) amisräppäri mitä lie farkkuja, jotka lähtee jostai perseen ja polvien välimaastosta ja roikkuu jossain en ees haluu tietää missä
c) legginssejä (voi kyllä, näitäkin tapauksia on tullut vastaan). Mut esim. pillit on jees, vaikka lahkeet taiteltuna vähä ylös. Myös beiget tai muun väriset chinot on tosi jees, mitkä on ollukki nyt poikien suosiossa. Ja sit iha perus denim väriset tai mustat farkut toimii tietty aina. Ja sammaritki on kivat (skeittarit mmh). Mut musta plussaa on se jos farkut on vähä rikki, just saying..

takit esim. nahkarotsi, farkkutakki, maihinnousutakki

Siis takkeja nyt löytyy monenlaisia hyviä, en nyt vaa löytäny hirveesti kuvia niistä. Tossa kuitenki ylhäällä muutama esimerkki. Eniten just kaikki khakinvihreet ja muut maastonväriset (pitkät) takit on kivoja ja noi nahkarotsit sit tyylistä riippuen sopii joillekkin kans.

capit

Lippis nyt löytyy varmaa jokasen pojan vaatekaapista, mikä on hyvä juttu. Sopii lähes päähän ku päähän. Suurin osa mihin törmää on hienoja, mutta rumiakin kyl sillo tällö näkee..

kengät esim. vans, maiharit, converset

Mitäs siihe lisäämää. Siinä oli lueteltu esimerkkejä kivoista kengistä. Kunhan nyt ei mitää hulluja sämpyläkenkiä oo jalassa nii eiköhä se siitä. Ainiin, herrainkengät puuttuu tästä kokonaan! Neki sopii joittenki tyyliin. Mut varsinkin noi conssit on tosi kiva jos löytyy pojan jalasta:)

reppu

Siis ei sinääsä repullakaa väliä, mut kyl mä heti noteeraan jos joku on panostanu reppuunsa! Joillaki näkee tosi kivoja reppuja. Ja sit mitä tulee laukkuihin, joillekki sopii ne. Joskus se on aika hintahtava näky jos iha kädessä poika kiikuttaa laukkua, mut olalla rennosti joku hieno nii toimii oikein hyvin musta.

ray banit

Jokaisen äijän pitäs omistaa. Jos ei aidot, niin edes feikit!! Tekee naamasta ku naamasta 10 kertaa komeemman ja maskuliinisemman. Ja siis onhan ray banil muunki mallisii laseja, laitoin nyt vaa ton tunnetuimman mallin toho. ps. ihania miehiä


lisäksi pojalta vois löytyä...

tatuointeja


koira tai muu eläin


suht pitkät hiukset (mut ei hevilettiä)kitaransoittotaito


Semmone postaus! Toivottavasti tykkäsitte. Tiivistettynä: ei oo yhtä ainutta tyyliä mitä pidän hienona. Monenlainen pukeutuminen näyttää hyvältä mun silmään.  

Ja siis muutenkin, ei pojan tarvi ees olla tyylikäs ja kiinnostunu vaatteista, mut se on vaa iso plussa mulle. Heti jos nään et joku poika on käyttäny ees vähä aikaa aamulla miettien mitkä vaatteet laittaa päälle nii mussa herää positiivisia ajatuksia.

En tiiä kui paljo oon jauhanu paskaa tän postauksen aikana ja mitä kaikkee turhaa oon tänne selittäny, sen verra väsyneenä ja pitkään tätä tein, anteeksi jos siis sekava kokonaisuus. Toivottavasti silti saitte tästä jotain irti, ja toivottavasti ehkä joku poika sai jostain kuvasta mahdollisesti inspistä pukeutumiseen?:) who knows

ps. oho unohin kokonaa mainita hupparit! no mut ne on nii itsestäänselvyys ettei se varmaa haittaa

18 kommenttia:

 1. ainiin unohdin mainita. kuvat we<3it

  VastaaPoista
 2. Ray banit

  Anna, ei.

  -L

  VastaaPoista
 3. hullun hyvä postaus !!! :) pojilla jo simppelit vaatteet näyttää hullun hyviltä ! en vaa tajua mite se on silti joillekki nii vaikeeta.. :D

  VastaaPoista
 4. ihana tuo mies jolla on vihreä toppi ja ray banit! ;D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - kiitos:)! haha:D niimpä... surullista

  Anonyymi - älä muuta sano

  VastaaPoista
 6. Etitkö poikaystävää?

  VastaaPoista
 7. Juurikin näin, kiteytit tässä samalla myös mun ihanne pukeutumistyylin miehelle (ehkä miinus nuo capit mutta eipä ne nyt haittakaan). Paitsi omalla listallani toi kitaransoittotaito ja muutenki akustinen kitara asusteena ois kyllä ollu ihan ykkösenä, nams :9 kiva postaus, koska silmänruoka ei oo ikinä pahasta :D

  - Shona

  VastaaPoista
 8. Anonyymi - ei, en etsi:D tää ei siis ollu mikää poikaystävähakemus, vaan postaus poikien pukeutumisesta

  Anonyymi - haha, hauska jos joku pystyy kans samaistumaan tähä mun ajatusmaailmaan:)

  VastaaPoista
 9. haha anna mua alkaa jo huvittaa miten nää meidän mieltymysmaailmat tuntuu osuvan aina kohilleen :D samaistun jokaiseen sanaan, ihana postaus! :D t. suvi

  VastaaPoista
 10. hyvä !vans!

  VastaaPoista
 11. Hei sanoit joskus, että tekisit postauksen sun ja kaveries wanhojen jatkoista? Olis kiva tietää millasta teillä oli :) ihan vaan vinkkinä jos niitä postausideoita mietiskelet! ;D

  VastaaPoista
 12. suvi - haha oikeesti:D coool! kiitti :)

  Anonyymi - jeeeespoks

  VastaaPoista
 13. Anonyymi - hitto unohin iha kokonaa senki postauksen! pitääkin väsätä semmone seuraavaks:) tänks

  VastaaPoista
 14. Taitaa olla mun kavereita nuo legginssimiehet keitä oot ainaki täällä nähnyt! :D Kuuluu niiden sleaze/glamrock-painotteiseen pukeutumiseen, tuskinpa muunlaiset miehet niitä käyttää. Kai? :D

  VastaaPoista
 15. Anniina Emilia - joo voi olla:D nii varmaa suurimmaks osaks ne just, mut kyllä netis näkyy muunki tyylisii äijiä jotka niitä käyttää! ite vaa en syty sitte yhtää, menee jo turhan epämiehekkääks ne legginssit sun muut.. :s

  VastaaPoista
 16. Sulla on hullun kivoja postauksia, tykkään lukee!

  VastaaPoista
 17. hahaa, tää oli ihana ku tossa oli lähestulkoon kaikki munki lempparityylejä tai -vaatekappaleita miehillä! ;- ) omaan listaani lisäisin kyllä ainaki vielä kaikki erilaiset printti- ja bändipaidat 8D

  VastaaPoista
 18. Laura - aijaa kiva kuulla:)

  sonjai - haha aijaa!:) jep, neki ois voinu toho listaa lisätä

  VastaaPoista