11.2.2012

ja 27 on myöhäs


ruutupaitis lindex hihaton huppari carlings kengät bianco
laukku H&M tiikeripaita Tukholmasta
Samaistuin jonkun roskikseen töhertämään kirjoitukseen tänä aamuna, samalla peläten varpaitteni kohtaloa. Meinaan et ne villasukat ois ollu varmaa iha semi jees tuol -25 astee pakkases, oli kyllä kuolio ja varpaitten amputoiminen lähelläxd hui. Pistää myös vituttamaan se, että muutama päivä sitten oli -7 ja mitä helvettiä taas nää kuolemapakkaset. Mistä hyvästä?!?!? Tää on varmaan joku kosto ihmiskunnalle kaikesta paskasta.... joo, niin sen täytyy olla

Kävin tänään taas "rättiostoksilla" ku eksyin keskustaan. Ei, en käynyt Tokmannilla ostamassa tiskirättejä, vaan nyt on kyse näistä kuuluisista _turhista_ostoksista_, joita ilman olisi varmasti aivan hyvin pärjännyt. Erehdyin menemään hennesille, ajauduin alerekin luo ja kaksi turhaa riepua huusi nimeäni. En voinu jättää niitä sinne. Ja kappas vain, kohta löysin itseni kassalta ojentamassa 10 euron setelia myyjälle. "Haluaisitko tehdä myös euron lahjoituksen Unisefille?" "...no lahjoitetaan sitten" Siinä vaiheessa yksi euro sinne tänne tuntui pieneltä (voi kyllä, euro on mulle paljon. sillä saa esim. kaks kuppia kahvia koulussa). Ehkä se oli myös jonkinlaista huonon omantunnon hyvittämistä ostetuista vaatteista. Päivän hyvä työ siis. Sanoin myös myyjälle että hän näyttää Natalie Portmanilta, ja hän hymyili onnesta. Siitäkin tuli hyvä mieli. Hmm. Ehkä en olekkaa nii kusipää.

Pitkästä aikaa oon ollu perjantain kokonaan kotona! Okei no en ihan, kävin koulun jälkeen (tai oikeastaan vikojen hissantuntien aikana) kahvilla with mukava seura ja sitten kävin voikkarilla juoksemassa kuin päätön kana ympäri koulua etsien hissanopea, tuloksetta. Sitten menin mummille missä söin jäätelöä (super tärkeä tieto), sitten keskustaan ja hima. Nyt oon ollu siis vaa himas. 3 tuntia makasin  äsken sohvalla ja katoin mm. Hauskat kotivideot ohjelmaa, ja nauroin kyyneleet silmissä yksin sohvalla kaikille tyhmille ihmisille (ja eläimille). Siinä oli esim koira jolla oli tekohampaat suussa eikä se antanu niitä pois, halus pitää niitä suussaa. Hassua. Mut joo, ihan rattosaa olla välillä ihan kotosalla.

Tulipa paljon turhaa tekstiä, ja tästä kun piti tulla postaus joho en kirjota mtn.. Meen kattoo tv tonne äitin viekkuu, heipa!

ps. tyhmä ilme vikas kuvas i know

6 kommenttia:

 1. ihaana anna <3 pitää nähä piann tee suvi !!!

  VastaaPoista
 2. kiitostaaa! nii pitää:)

  VastaaPoista
 3. tää ei nyt kyllä liity mitenkää tähän mut tuli vaan mieleen ku kattelin sun kuvii et haluisitko antaa jotai vinkkejä miten meikkaat sun silmät esim bileisiin ne on niiiiin siistit! sellanen kuva-sarja vaik ois makee :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - aijaa kiitti:) juu voin tehä postauksen meikkaamisesta heti kun kerkeen, video tai kuvamuodossa.

  VastaaPoista
 5. Sattuko tuo h&m myyjä olemaan semmonen lähes musta tukkanen nainen (polkkatukka), joka on joskus kirjoittanut blogiakin? :)jäi mietityttämään :D näyttää nimittäin juuri natalielta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - sil ei kyl ollu mustaa polkkatukkaa! ehkä näitä natalie klooneja on enemmänki:D

  VastaaPoista